Saturday, January 5, 2013

My Adik 19th Bday & Co. Dinner.



 Assalamaualaikum wmt..
and hyee!!!

yupp! pix atas pix aku dress up g dinner!
wahahaaahaha~ cam paa jaa...
tp ok laa kot kan...
hew hew heww~

info: masa 1st dinner aku kena keja mlm...
so second dinner ni utk staff2 yg keja mlm masa 1st dinner
dkt EQ ;)

second dinner ni held dkt City Bayview Hotel..
dkt Revolving Restaurant dier dkt atasss tu..
and yes! aku 1st time p mkn dkt situ..
its Friday buffet... klo kena byr rm79++ per adult..
so sbb tmpt keja yg buat... FOC laa.. beshh2!!!!

mmg restaurant tu bepusing ok..!!!!

lantai yg ada dining table kusi saja yg pusing...
tingkap, siling n tgh2 yg ada buffet n kitchen x pusing..
slow motion laa pusing.. tp mmg terasa laa..
seb bek x loyaa hahahaa~

aku 1st reaction: like gilaaa osemmmm!!!!
woohooo!!! 
*1st time kan*

sbb view dari atas tu mmg cun gilaaa kot!!!
so bila dia pusing tu.. u oll leh nmpk 360 view of Penang....
so mmg sempoiii utk candle light dinner!!!
or family dinner/gathering!

sbb makanan dia almost sedappp semuanya ;)
*salmon lasagna kureng sket*

food mmg tip top so mmg akan pegi lg hehehehehe~

the view from my table and the food:







 pix atas ni member aku tgh syokkk makan..
hehehehe~

and yes aku g mekap dinner...
dkt Kak Ana... tmpat aku salu p buat facial..
Shadira Bukit Jambul...
dia charge mekap dinner and bulu mata pelesuuu rm55
ok laa tu ;))

so ni pix2 muka yg bemekapp close up!!!!
takmo gelakkk ok!!!!
and aku tau mekap ni siyess tebaiii!!!
uwuwuwuwuuwuu~








ok x??? xP
hohohohohoheheheheh~


so after that aku kena gerak awal dari dinner tu
sbb nak g celeb bday adik aku yg comel!

siyess mmg sgt comel adikku yg sorang ni~
bday yg ke 19..
actually belated bday laa...
bday dia actually on 1st Janury... new year baby ok!

kelasssssssssss!

so sbb dia stadi dkt matrik penang so ada kelas etc
dia dpt balik last night je...

so celeb laa bday dia last nite...
dkt kenny rogers qbay ;)

pix kek dia yg osemmm!!
by Melting Bites of coz...



aku soh kak mimi tiruuu muka adik aku
yg comel ni...
siap pakej ada taekk lalat mahai adik aku tu!
wahahahahhahhaaa~

so ni pix adik aku yg comeyy tu
Muhd. Uzair Bin Azmi...
happy belated 19th bday yoo!!!



and belon pooh tu pon from kakak dia yg cute ni...
lalalalaaa~

x sempat nak p tempah belon gas2 tuhh..
sbb aku p dinner tu kan..
kalot2 aku balik dari dinner tu awai2 sorang2..
and miss out lucky draw etc...
demi adik tercintaaaa..... gilaa sweet kot kakak dier ni!!!! xP

jd kalot sbb nak p amek kek etc...
than book kenny rogers etc...
nak suprisee laa konon dkt adik aku ni..
tp dia mmg terujaaa pon tgk kek tu... 
sbb dia dok aim badan cetuu katanya!
*mama ckp malekk nor junior*

so layan je laa pix hepi2 moment smlm
besama family aku tersayang dan encek tunang aku ;)

-my familia-









ok! pix atas ni mmg lawak gilaa!
papa comel gilaa di tepi tu!
hahahahahahah~ xP

than pix makan time....

layan pix mama aku yg meletop tgh makan!
yg lain2 mkn x tgk camera langsung dh... so up pix mama dh laa xP


than pix lovely engaged couple lak kan...

lalalalalaaaa~



my mom and fiancee react to my mekapp tebai ni..

Alhamdulillah... mereka suka sgt! hohohoho~ seb bekkk laa sukaa~

sbb aku dok ingat depa nak kata somethin yg pelik2 xP

than pix masa besuraiiii~





 and lama gilaa x snap pix besama Edward~
auwwww!
kesian edward sorang2 dkt carpark ye..
so snap laa skali pix dgn Edward ku tercinta ni...
hehehehe~


 so last nite momento
mmg aku tak akan lupa...
happy sgt2 and turn out perfect as planned!!! ;)
Alhamdulillah...


so that's all for now!

Lots Of Love, Awin.

*salam*

6 comments:

  1. EPI BEDAYYY .. WAHHH .. SWEET SGT :)

    ReplyDelete
  2. kek tu memg lawak ekut badan uzair haha....
    sejibik awin hehe...

    ReplyDelete
  3. mila:

    kan mila kan?? tererrr kak mimi MB tiruu adik awin! hahahahaha xD

    ReplyDelete
  4. suka ballon pooh tu. cute sangat ^^

    ReplyDelete